به واقعیت آسیب های اجتماعی بپردازیم

رئیس دیوان عالی کشور گفت: هر چند شرایط اقتصادی کشور به جهت تحریم‌های ظالمانه برای ازدواج و تامین هزینه‌های پس از آن مطلوب نیست و کمی سخت است، اما ما به واقعیت‌های دیگری که در جامعه وجود دارد نمی‌پردازیم که یکی از این واقعیت‌ها آسیب‌های اجتماعی و اعتقادی به دلیل عدم مدیریت صحیح فضای مجازی است.


به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور از دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کرد و ضمن ادای احترام به مزار شهدای گمنام دانشگاه، کلنگ احداث مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) دانشگاه را به زمین زد و پس از آن به گفت‌وگو با اعضای هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه حضرت معصومه (س) قم پرداخت.


رئیس دیوان عالی کشور ضمن بیان آمار قابل توجه از اثرات مخرب ناشی از برنامه ریزی‌های دشمن در تغییر سبک زندگی دینی اظهار کرد: یکی از وظایف دانشگاه‌ها فعالیت در مقابله با برنامه ریزی‌های دشمن در این حوزه است؛ لذا دستگاه‌های مختلف وظیفه دارند در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری از جامعه دانشگاهی خصوصاً دانشگاه‌های ویژه بانوان حمایت و آن‌ها را تقویت کنند.


وی در مورد اهمیت دادن به دانشگاه‌های ویژه بانوان تشریح کرد: هر چند شرایط اقتصادی کشور به جهت تحریم‌های ظالمانه برای ازدواج و تامین هزینه‌های پس از آن مطلوب نیست و کمی سخت است، اما ما به واقعیت‌های دیگری که در جامعه وجود دارد نمی‌پردازیم که یکی از این واقعیت‌ها آسیب‌های اجتماعی و اعتقادی به دلیل عدم مدیریت صحیح فضای مجازی است.


منتظری تصریح کرد: امروز مجامع غربی درگیر یک لجن‌زاری شده‌اند که نمی‌دانند چطور خود را از آن خارج ساخته و ریشه آن هم دوری از معنویت است، تصور غلط آنان این است که اگر حریم بین جنس زن و مرد را بردارند می‌توانند آزاد باشند درحالی که در هر دین، آیین و مذهب قواعدی وجود دارد که بر حفظ حجاب و عفاف تاکید دارد، اما فرهنگ غرب به دنبال انهدام این ارزش‌هاست و نتیجه آن از بین رفتن کانون خانواده در غرب است.


رئیس دیوان عالی کشور در خصوص اهمیت تربیت دانشجویان در دانشگاه‌ها اظهار داشت: افرادی که امروز در دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند باید به صورتی تریبت شوند که در آینده به عنوان یک معلم و استاد برجسته جامعه از وجودشان بهره‌مند شود.


وی اضافه کرد: امروز دانشگاه‌ها رسالت مهمی در گسترش علم و کمک به زندگی سعادتمندانه انسان‌ها دارند که باید این امر مهم همواره مورد توجه جامعه دانشگاهیان باشد.


منتظری با بیان اینکه امروز بحث دشمن‌شناسی و به عبارتی شناخت راهبردها و برنامه‌های دشمن از مهم‌ترین موضوعات مورد نیاز جامعه است، تشریح کرد: دانشجویان باید نسبت به میدان درگیری آگاهی داشته باشند تا از تهاجم دشمن در امان باشند و برای تحقق این هدف دانشگاه‌ها رسالت مهمی را بر دوش دارند.


رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از برنامه در نشست هم اندیشی با اساتید حقوق دانشگاه‌های استان قم در خصوص سند تحول قضایی مطالبی را عنوان و بر ارتباط بیش از پیش دانشگاهیان با قوه قضاییه تأکید کرد.


وی ادامه داد: حوادث امروز غزه برای ما تلخ و ناگوار است، اما امیدواریم نتیجه این کشتارهای بی‌رحمانه و ثمره خون شهیدان غزه آزادی سرزمین قدس از ظلم جنایتکاران رژیم صیونیستی باشد.


منتظری خاطرنشان کرد: یکی از آثار و برکات حوادث غزه این است که چهره واقعی مدعی حقوق بشر و دولت‌مردان دنیای غرب از اروپا گرفته تا آمریکا و انگلیس بیشتر برای جهانیان روشن شده است درحالی‌که انگشت اشاره انسان‌ها و بشریت به سمت مردم مظلوم فلسطین و لزوم حمایت از آنان است و این روزها تجمع‌های مختلف در اقصی نقاط دنیا برای حمایت از مظلومان برپا می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه وضعیت امروز غزه چهره واقعی صهیونیست را به دنیا نشان داده است، مطرح کرد: خون کودکان، زنان و شهدای غزه برای ما ارزشمند است و این خون برای جهان اسلام برکات و ثمرات بسیاری خواهد داشت و در نهایت به آزادی قدس شریف ختم خواهد شد.


منتظری افزود: رسالت دانشگاهیان بسیار سنگین است و در این شرایط موضوع تبیین حقایق اهمیت بسیاری دارد.


مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز ضمن خیرمقدم و تشکر از رئیس دیوان عالی کشور گزارشی از دستاوردهای دانشگاه و برنامه‌های آتی برای دانشجویان ارائه و اظهار کرد: یکی از مواردی که این دانشگاه بر آن تاکید دارد افزایش توانمندی‌های دانشجویان در ابعاد مختلف مهارتی و تربیتی در حوزه غلوم انسانی است.


وی فعالیت اساتید گروه فقه و حقوق این دانشگاه درعرصه‌های مختلف را مورد توجه قرارداد و اظهار کرد: این دانشگاه آمادگی دارد تا با افزایش ظرفیت‌های علمی و مهارتی، متخصصانی در حوزه مسائل حقوقی مربوط به بانوان و خانواده را تربیت کند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *