تلاش های دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی امیدبخش است
ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تلاشهای دانشجویان در دانشگاه علمی کاربردی امیدبخش است، گفت: باید به نیروی نخبه توانمند و دانشجویان در کشور توجه ویژه شود.
دکتر علی اکبری امشب ۲۹ بهمن ماه در آیین افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت رهآوران فنون پتروشیمی اظهار کرد: خوشحال هستم که در مجموعه بزرگ رهآوران فنون پتروشیمی حضور داریم، زیرا آموزش مهارتی واقعی در این مجموعه بهصورت عینی و در جوار صنعت انجام میشود.
وی افزود: بسیار خوشحالم که شریک آموزشی ما یک مجموعه است که علاوه بر تعهد به کیفیت آموزش، به مسئولیتهای اجتماعی نیز توجه دارد. بازدید از غرفه انجمنهای علمی نمایش توانمندی و سرمایهگذاری هدفمند شرکت رهآوران بود و تجلی فعالیتهای فوقبرنامه مدرسان و دانشجویان این مجموعه است.
به گزارش ایسنا، اکبری ادامه داد: در این مجموعه آموزش فقط محدود به کلاس، تخته و معلم نیست و این روش مصداق آموزش حقیقی نیست. حضور دانشجویان در دل صنعت و کارگاهها، همراه با فعالیتهای فوقبرنامه، گواه این مسأله است.
وی با اشاره به استفاده بهینه از ظرفیتهای جانبی صنایع و شرکتها، گفت: ما باید از ظرفیتهای صنایع و موسسات، بهرهبرداری بهینه داشته باشیم تا در استفاده از سرمایهها صرفهجویی کنیم و توانمندیها را به حداکثر برسانیم.
علی اکبری بیان کرد: شرکت رهآوران فنون پتروشیمی نشان داده که صنعت به درستی به شریک دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل شده است، زیرا آموزش در این مجموعه حقیقی و عینی است.
وی در پایان افزود: از اینکه دانشگاه رهآوران فنون پتروشیمی ماهشهر در رشتههای تقاضامحور فعالیت دارد، نهایت تشکر را دارم و اعلام آمادگی میکنم که تعداد رشتههای این دانشگاه را افزایش دهیم. علاوه بر آموزش، ظرفیت دیگری در دانشگاه وجود دارد که بحث سنجش صلاحیت حرفهای است و با همکاری مجموعه رهآوران و دانشگاه جامع علمی کاربردی، میتوانیم پروژه سنجش صلاحیت حرفهای برای زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس را انجام دهیم.
وی افزود: همچنین، مجموعه رهآوران میتواند در زمینه مرکز رشد و استفاده از ظرفیتهای صندوق نوآوری و شکوفایی وارد شود و از این ظرفیت بهرهبرداری کند.شرکت رهآوران فنون پتروشیمی به توانمندسازی جوانان بومی ماهشهر کمک میکند.
در ادامه این نشست دکتر نادرپور، مدیر عامل شرکت رهآوران فنون پتروشیمی، با اشاره به اقدامات آموزشی و مهارتمحور این شرکت، گفت: با توجه به اینکه از جوانان بومی منطقه ماهشهر جذب این مجموعه میشوند، آموزشهای مهارتمحور، کلاسیک و دورههای تخصصی در مدت ۱۸ ماه برای کارآموزان و دانشجویان ارائه شده است.
وی افزود: این کارآموزان و دانشجویان در دل صنعت قرار میگیرند و از نزدیک با فرآیندهای صنعتی آشنا میشوند که این امر باعث تقویت بنیه علمی و عملی آنها میشود.
نادرپور با اشاره به اقدامات در حوزه آموزشی در مدارس ماهشهر، ادامه داد: با توجه به برنامهریزیهای آموزشی، توانستهایم بنیه علمی شهرستان را تقویت کرده و جمعیتی حدود ۶ هزار نفر را تحت آموزش قرار دهیم.
مدیر عامل شرکت رهآوران فنون پتروشیمی تاکید کرد: هدف ما از راهاندازی مدارس و دانشگاه در این مجموعه، توانمندسازی جوانان بومی جویای کار است تا در آینده شاهد اشتغال جوانان و حل معضل بیکاری در منطقه و استان باشیم.
وی در پایان گفت: این مجموعه علمی کاربردی در سطح ۵ هکتار با دارا بودن ۲۰ کلاس آموزشی، ۲ سایت کامپیوتری و ۱۲ کارگاه فوق تخصصی، یکی از مجهزترین مراکز آموزشی در خاورمیانه به شمار میرود.
امشب همچنین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از دستاوردهای علمی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی در ماهشهر بازدید کرد و در حاشیه افتتاحیه مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت رهآوران فنون پتروشیمی از انجمنهای علمی دانشجویی مختلف از جمله HSE، شیمی و صنایع شیمیایی، برق و ابزار دقیق، کانون دانشجویی هلال احمر و گروههای فیلم و عکس بازدید کرد و با دانشجویان و اساتید این دانشگاه به بحث و گفتوگو پرداخت و از نزدیک در جریان فعالیتهای علمی و فرهنگی آنها قرار گرفت.
علیاکبری علاوه بر بررسی طرحها و پروژههای پژوهشی، از آخرین دستاوردهای علمی و اختراعات دانشجویان و دستاوردهای علمی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ره آوران فنون پتروشیمی در ماهشهر نیز بازدید و از پیشرفتهای علمی و پژوهشی صورتگرفته در این مرکز قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن حضور در کارگاهها و آزمایشگاههای مختلف، بر اهمیت تقویت پژوهش و نوآوری در دانشگاه و بر ارتقای همکاریها و پیشرفتهای علمی در آینده تاکید کرد.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز