/۱۰ راه برای کاهش مصرف نمک

با وجود این که برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، نیازی به افزودن نمک به وعده‌های غذایی نیست!


واقعیت این است که بیشتر ما نمک بیش از حد می‌خوریم. برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، اما می‌توانیم تمام آنچه را که نیاز داریم از غذاهای کامل (مثلاً غذاهای دریایی، نان و شیر) تامین کنیم. نیازی به افزودن نمک  از نوع صورتی فانتزی یا …  به وعده‌های غذایی نیست.


۱) گیاهان و ادویه جات تازه را جایگزین نمک کنید.


۲) چاشنی‌های خریداری شده در فروشگاه را به جای فلفل قرمز و سیر کنار بگذارید.


۳) سس‌های خود را در خانه از ابتدا درست کنید.


۴) آب موجود در سوپ‌ها و خورشت‌ها را عوض کنید.


۵) گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و بیکن را با گوشت تازه جایگزین کنید.


۶) میوه‌های تازه یا ماست را به جای چیپس و چوب شور انتخاب کنید.


۷) در صورت امکان، از نمک استفاده نکنید.


۸) در آشپزخانه خلاق باشید و غذاهای مورد علاقه خود را در خانه درست کنید.


۹) کنسرو لوبیا را آبکش کرده و زیر آب  بشویید تا مقداری از نمک آن شسته شود.


۱۰) در کنار غذای خود از میوه‌های مرکبات (لیمو، لیموترش، پرتقال) استفاده کنید تا طعم متفاوتی روی پروتئین‌ها داشته باشید.


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *